Camper aanbiedingen in Argentinië

Huur een Jeep Wrangler Unlimited met daktent en maak een spectaculaire en avontuurlijke reis door Argentinië en Chili.

Jeep Wrangler in Argentinië

Huur een Jeep met daktent! Er zijn nog enkele mogelijkheden tussen januari en april 2016. De Jeeps zijn uitermate geschikt voor een avontuurlijke ontdekkingsreis door het fascinerende Argentinië.

Ruta 40

Reis bijvoorbeeld via Ruta 40 van noord naar zuid door Argentinië. Een afstand van 4000 km en een reis vol afwisseling en avontuur. De machtige bergtoppen van de Andes zijn nooit ver weg en een interessant uitstapje via onverharde wegen is zo gemaakt. De Dakar rally trekt ieder jaar door dit gebied, dus je kunt echt iets hebben aan je 4WD Jeep.

Of reis van Buenos Aires naar Puerto Madryn aan de Atlantische kust en kijk je ogen uit bij het vele dierenleven bij Peninsula Valdez.. Citaat uit Wikipedia: 

"Het Península Valdés is vooral beroemd om de zeer rijke en gevarieerde natuurlijke habitats van zeedieren aan de kusten. Het gebied is de thuisbasis van de zuidkaper (Eubalaena australis), een zeldzame walvis, en een voortplantingsgebied voor zeeleeuwenzeeolifantenpinguïns en orka's. Deze rijke dierenwereld is een trekpleister voor toeristen en natuuronderzoekers."

Jeep Wrangler

 Interesse? Offerte?

Stuur ons een e-mail met uw plannen en we sturen u een vrijblijvende offerte.

Nieuwsbrief
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen
Klik op onderstaande link.

Arvy Nieuwsbrief