Flextarieven

Flextarieven 
Een aantal verhuurders hanteert "Flextarieven". Elke week bepaalt de verhuurder de flextarieven die bij boekingen vanaf maandag in die week geldig zijn. Een week later kunnen er dus andere flextarieven gelden.

Hoe werken flextarieven? 
Flextarieven zijn gebaseerd op vraag en aanbod. Als u vroeg boekt zijn er nog veel campers beschikbaar en is het flextarief laag. Naarmater er meer campers verhuurd zijn, wordt de prijs van de nog beschikbare campers hoger.

Bijvoorbeeld een motorhome, ophalen in Vancouver op 14 augustus krijgt bij boeking in januari flextarief 43. Dezelfde motorhome op dezelfde datum opgehaald in Vancouver valt bij boeking in mei in flextarief 66, aangezien er dan minder motorhomes beschikbaar zijn. De verhuurder speelt op deze wijze in op de marktwerking. Uw prijsvoordeel bij vroeg boeken kan oplopen tot tientallen Euro's per dag!

Het flextarief is vanaf de dag van ophalen geldig voor een huurperiode van maximaal 35 dagen. Indien u langer huurt wordt een nieuw flextarief vastgesteld voor de huur na de eerste 35 dagen. Minimum huurperiode: 7 nachten.

Verhuurders met flextarieven in Canada zijn:

  • Cruise Canada
  • CanaDream