Chili

Huur via Arvy een camper in Chili. Ontdek het spectaculaire Zuid-Amerika in een betrouwbare camper.

Campers in Chili

Huur via Arvy voordelig een uitstekende camper in Chili. Onze partner Holiday Rent in Chili heeft goed onderhouden 4x4 campers te huur. De campers bieden plaats aan twee tot vier personen.

De hoofdvestiging van de verhuurder is In Santiago en er zijn daarnaast veel andere plaatsen waar u een camper kunt ophalen en inleveren.

De dienstverlening van Holiday Rent is flexibel en persoonlijk. Het streven is er altijd op gericht de verwachtingen van klanten te overtreffen. Het doel is steeds uw Zuid-Amerikaanse avontuur tot een droomreis te maken.

Zuid-Amerika is perfect te verkennen in een camper. Het is een continent met een goede infrastructuur en met heel veel variatie en spannende bestemmingen. U kunt met de Chileense camper door de buurlanden reizen. Zo kunt u met uw Chileense camper ook Argentinië, Uruguay, Peru en Bolivia ontdekken.

Altiplano Nomade

Binnen Chili kunt u in het noorden een bezoek brengen een enorme zoutvlakte, een maanlandschap, geisers en de Atacama-woestijn (de droogste ter wereld). In het zuiden vindt u vulkanen, bossen en rivieren in het Lake District. En natuurlijk zijn er de gletsjers en majestueuze bergtoppen aan het einde van de wereld in Patagonië.

Voorts zijn er de talloze wijnvalleien, de Pacifische kust in het westen en het Andes-gebergte in het oosten, dat over de gehele lengte van het land loopt.

Geniet van dit alles in uw comfortabele camper!

Lees meer: