Camper huren in Estland

Huur via Arvy goedkoper een camper in Estland. Met een comfortabele camper geniet je optimaal van het goede leven. 

Estland

Estland ligt in oost-Europa en is een van de Baltische staten. De Baltische staten bestaan uit Estland, Letland en Litouwen. Estland grenst in het noorden aan de Golf van Finland en in het westen aan de Baltische Zee. In het zuiden grenst Estland aan Letland en de oostelijke grens is rivier de Narva en het Peipusmeer. Estland is het meest noordelijk en dunbevolkste land van de Baltische staten. De hoofdstad van Estland is Tallinn. Het oppervlak van Estland is iets meer dan 45.000 km2, hiermee is het iets groter dan Nederland.

Tallinn, Estland

Het landschap van Estland bestaat voor ongeveer 20% uit moerassen. Deze gecompliceerde ecosystemen hebben een aparte flora en fauna. De Vohandu is de langste rivier van het land. Geografisch gezien bestaat Estland uit de kustregio in het noorden en westen met veel eilandjes, meren en moerassen. Het zuiden en oosten bestaan uit een zandsteenplateau. Suur Munamagi is met 317 m het hoogste punt. In Estland zijn ongeveer 1400 meren en 1500 eilandjes. Saaremaa is het grootste eiland (2670km2) en hier bevindt zich de Kali-krater.

Voordeel

Bij een huurperiode langer dan 30 dagen krijgt u 5% korting op de huurprijs!

Campers

Family Standard camper

Beschikbare typen campers in Estland:

Family Plus camper

Verhuurstation in Tallinn

Het verhuurstation is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 5 uur.
U haalt uw camper op tussen 13 - 16 uur en levert hem in tussen 9.30 - 12 uur.
Het verhuurstation ligt op 2,6 km van de luchthaven.

Naar Finland en Zweden

Estland is op zichzelf natuurlijk al een interessante bestemming voor een camperreis. Maar Estland heeft ook uitstekende verbindingen per veerboot met Finland en Zweden. Zo kunt u verschillende landen bezoeken in één reis. 

Estland op de kaart

Bekijk de uitrusting van de campers en lees wat is inbegrepen in de huurprijs.
Klik op deze link.

Comfort Standard camper

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? 

Vraag direct een offerte aan! Gratis, snel en vrijblijvend.
We sturen u z.s.m. een aantrekkelijke offerte.

Let op: 
Zonder nadere kennisgeving kunnen voertuigen, specificaties, teksten en foto's worden aangepast ten gevolge van wijzigingen en/of upgrades. Voertuigen kunnen niet aangevraagd worden op merk of indeling, alleen op type voertuig / groep.