Camper wegbrengen

Soms staan campers op de verkeerde plek en moeten worden overgebracht naar een andere lokatie. Als het om een flink aantal campers gaat, kunnen de verhuurders er een mooie aanbieding van maken. Je brengt dan een camper weg voor een gereduceerd tarief en krijgt meestal een pakket mijlen gratis. 
Zo kun je heel voordelig een mooie reis door de VS maken.

Nieuwe camper specials

In het voorjaar rollen de nieuwe campers uit de fabrieken in de buurt van Chicago. Vandaar moeten ze naar de verhuurstations in het land worden gebracht. De verhuurders maken hierbij graag gebruik van klanten, die wel een mooie reis door de VS willen maken voor een uiterst voordelig tarief.

Road Bear nieuwe campers

De campers worden meestal in het vroege voorjaar weggebracht. Dat betekent, dat de reiziger rekening moet houden met een aantal zaken:

  • In februari, maart en april kan het nog behoorlijk koud zijn in de omgeving van Chicago, hoewel lenteachtig weer ook voorkomt.
  • De campers zijn geprepareerd voor winterse omstandigheden. Je kunt de watertoevoer en -afvoer niet gebruiken want die leidingen zijn gevuld met antivries. Je kunt de gootsteen, wc en douche dus niet gebruiken. Zolang het 's-nachts nog vriest, mag je de antivries niet verwijderen. De leidingen zouden anders beschadigd kunnen raken.
  • Zo vroeg in het seizoen maken velen graag een reis naar Florida. Die bestemming is dus binnen de korste keren uitverkocht.
  • Zo vroeg in het jaar zijn nog niet alle campings open. Dat geldt zeker voor gebieden waar het lang winters blijft. 
  • De meeste campers moeten naar de Westkust gebracht worden, naar Las Vegas, San Francisco en Los Angeles.

Breng een camper weg

Lees meer over wegbreng campers

Campers verplaatsen

In het najaar moeten er soms campers worden verplaatst tussen verhuurstations. Het gaat doorgaans om kleine aantallen campers, die naar zuidelijker bestemmingen moeten worden gebracht.

Als je zo'n reis wilt maken, stuur je een mailtje met je reisdata en wij bekijken de mogelijkheden voor je.

Alternatief

Je kunt natuurlijk wel een camper huren, zonder gebruik te maken van een aanbieding. Er gelden in het najaar vroegboekkortingen voor huur in het nieuwe jaar en die leveren al direct veel voordeel op. Daarnaast kun je veel geld besparen aan brandstofkosten, als je de camper ophaalt en inlevert in het gebied dat je graag bezoekt.

Bij gewone huur heb je veel meer keuzevrijheid dan bij een aanbieding. Je kunt zelf het model camper kiezen en de plaats van ophalen en inleveren. Je reist op de data die je passen.
Op onze website kun je zelf offertes opstellen en zo de prijzen en mogelijkheden vergelijken.

Camoer wegbrengen 2