Hotelovernachtingen en transfers

Voordat u een camper kunt ophalen, moet u in de VS eerst een nacht uitrusten na een intercontinentale vliegreis.

De verzekeringsmaatschappijen van de verhuurders staan het vaak niet toe dat u na een intercontinentale vlucht direct in uw motorhome stapt. U wordt verondersteld niet voldoende fit te zijn om in een vreemde omgeving en met een vreemd en groot voertuig veilig aan het verkeer deel te nemen. De verhuurders houden zich strikt aan deze bepaling. U zult uw eerste nacht in Amerika dus meestal in een hotel doorbrengen. De uitzondering op deze regel vormen Apollo, Star RV en Cheapa Campa.

Als u bij ons uw hotelovernachting boekt, kunnen wij er vaak voor zorgen dat er ook vervoer is van het vliegveld naar het hotel. 

De transfers

shuttle

De transfer van het hotel naar het verhuurstation is inbegrepen in de huurprijs bij Road Bear. Best Time RV, Cruise America en El Monte bieden de transfer als een optie aan. Bij de andere verhuurders zorgt u zelf voor uw vervoer naar het verhuurstation. 
Als u gebruik kunt maken van een transfer, wordt u na de hotelovernachting op de afgesproken tijd door de shuttle van de verhuurder naar het verhuurstation gebracht om uw motorhome op te halen. Na het inleveren van uw motorhome brengt de verhuurder u terug naar het vliegveld of het hotel. Als er geen transfer is reist u voor eigen rekening naar en van het verhuurstation.

Uw camper ophalen
U kunt uw camper de dag na aankomst in de VS officieel na 13:00 uur ophalen. Bij het ophalen krijgt u uitleg over het gebruik van uw motorhome.
Onder voorwaarden is het mogelijk de motorhome eerder op te halen.
Bekijk een instructievideo over het gebruik van een camper. (Vereist: een snelle internetverbinding en Windows Media Player) De video wordt geladen en verschijnt in een nieuw scherm.

Uw camper Inleveren
U moet uw camper meestal tussen 9:00 en 10:30 uur inleveren.
(Uitzondering: Klanten met de optionele 'Early Bird' van Cruise America.)

Inleveren kan nooit op zon- en feestdagen.

Transfer?

 • Bij Cruise America komt de klant zelf en voor eigen rekening naar het verhuurstation. 
  Als u liever opgehaald wilt worden moet u voor de Early Bird kiezen en betaalt daarvoor een toeslag.
  Als u bij Cruise America een Early Bird heeft geboekt krijgt u uw voertuig vroeg mee. U mag hem ook later tot 15:00 uur) inleveren. Het levert u feitelijk een extra vakantiedag met de camper op.
 • El Monte biedt transfers bij een aantal verhuurstation, maar bij andere stations is een transfer niet mogelijk. Bij een aantal stations van El Monte kunt u de camper vroeg ophalen en laat inleveren, tegen betaling van een toeslag.
 • Best Time RV biedt een transfer vanaf een beperkt aantal hotels. Na het inleveren van de camper brengt Best Time RV zijn klanten eenmaal per dag naar een aantal hotels of naar de luchthaven.
  Als u gebruikmaakt van de transfer van Best Time RV wordt u vroeg opgehaald en bent u voor 11:00 uur met de camper op weg.
 • Road Bear en Britz bieden een gratis transfer naar het verhuurstation vanaf de hotels op de luchthavens. Er gelden uitzonderingen en beperkingen. 
  Transfers naar het verhuurstation vinden plaats tussen 11:00 en 13:00 uur.
 • Bij Apollo, Star RV en Cheapa komt de klant zelf en voor eigen rekening naar het verhuurstation. Er zijn geen transfers. 

Alle dagen van de week?
Bij Cruise America kunt u met een Early Bird uw camper of motorhome op iedere dag van de week ophalen. Zelfs als het verhuurstation gesloten is, zoals op zon- en feestdagen. Voor service op zon- en feestdagen betaalt u een hoge toeslag. Inleveren kan niet op zon- of feestdagen.

Best Time RV is gesloten op zon- en feestdagen. U kunt hier dus nooit een voertuig ophalen of inleveren op deze dagen.

Road Bear is gesloten op zondagen en op alle officiële feestdagen.

Apollo en een aantal verhuurstation van El Monte zijn 7 dagen per week open (maar niet op feestdagen)