Best Time RV

Best Time RV  verhuurt uitstekende campers. Best Time RV heeft vestigingen in Las Vegas, Phoenix, San Francisco, Los Angeles en Point Roberts (nabij Vancouver maar in de VS).
Best Time RV besteedt aandacht aan alle details van de afwerking, zodat je vakantie met de camper een zeer plezierige ervaring wordt.

Moturis camper on the road

Best Time RV

Prijzen

Best Time RV maakt gebruik van seizoensprijzen. De huurprijzen zijn inclusief 60 vrije mijlen per nacht en inclusief een complete verzekering. Optioneel is het aantal vrije mijlen per nacht te verhogen.

De campers van Best Time RV

Best Time RV biedt twee typen campers aan. De E-23 motorhome en B-21 Campervan. Daarnaast kun je kiezen voor een combinatie van een Jeep Wrangel met caravan en en avontuurlijk Jeep Explorer met daktent. Alle voertuigen zijn van recente datum en verkeren in perfecte staat van onderhoud. 

Best Time RV

Transfers
Een transfer van bepaalde hotels naar het verhuurstation en van het verhuurstation naar de luchthaven of bepaalde hotels is mogelijk als een optie voor $ 150,-. De transfers zijn vroeg in de ochtend en u vertrekt in de ochtend met de camper. Als u zelf naar het verhuurstation komt, vertrekt u in de middag met de camper. Dit is kostenloos.

Inclusief verzekering! 
Bij Best Time RV is een volledige aansprakelijkheidsverzekering inbegrepen in de huurprijs.
U houdt altijd wel een eigen risico van $ 1000,- per gebeurtenis.
Liever geen eigen risico? Kies dan voor onze No Risk verzekering.

Online inchecken bij Best Time RV
Als uw reservering is bevestigd, ontvangt u van Arvy uw reserveringsnummer. Met dit reserveringsnummer kunt u online inchecken bij Best Time RV. Gebruik hiervoor deze link.

Nieuwsbrief
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen
Klik op onderstaande link.

Arvy Nieuwsbrief