Cruise America verhuurt campers in de VS

Cruise America heeft veel vestigingen in de VS, dus ook in Alaska. 
Cruise Amerika is betrouwbaar, efficiënt en vaak voordelig. Er is keuze uit diverse modellen campers. De T17 is de kleinste camper en geschikt voor 3 personen, de C19 is compact en prettig voor 2 volwassenen en 2 kinderen. De C25 is ideaal voor een gezin en de C30 biedt plaats aan 7 personen.

Cruise America camperverhuur

No Nonsense en scherpe prijzen

De campers zijn betrouwbaar en ze zijn efficiënt uitgerust. Alle essentiële zaken zijn aanwezig. U zult er geen slide-out of TV in vinden, want die worden niet als essentieel beschouwd. De vloot wordt regelmatig vernieuwd.
Bekijk de video

Verhuurstations Cruise America

Flexibele tarieven

Cruise America hanteert het systeem van flexibele tarieven. Op basis van vraag en aanbod worden de prijzen wekelijks aangepast. In dit systeem is het aantrekkelijk om zo vroeg mogelijk te reserveren, want hoe vroeger u boekt, des te lager de prijs.

Cruise America intro

Campers te huur bij Cruise America:

  • T17 Truck Camper
    T17 is te huur in Los Angeles, San Francisco, Phoenix, Denver, Salt Lake City, Seattle en Anchorage
  • C19 Compacte camper
  • C25 Standaard camper
  • C30 Grote camper

Lees meer over de campers

Service

Cruise America biedt naast goede campers en motorhomes ook veel service. Niet alleen tijdens uw reis met uw camper maar ook al bij de voorbereiding. Een greep uit de vele voorzieningen die u nu al te beschikking staan:

  • Uitgebreide informatie over de campers
  • Veel tips ter voorbereiding van een geslaagde camperreis
  • Routevoorstellen voor reizen door de VS en Canada
  • Een gratis app die toegang geeft tot uiterst handige informatie over het gebruik van de camper en die u ook de weg wijst naar uw volgende camping (RV park)

Klik op deze link voor alle informatie van Cruise America en Cruise Canada.

Vroegboekvoordeel

Er gelden aantrekkelijke kortingen bij reserveren voor eind februari en reizen in de periode tussen 1 april en 31 oktober.
- 15% korting op het flextarief bij boeken voor 31 december
- 10% korting bij boeken voor 31 januari
- 5% korting bij boeken voor 28 februari

Lake Powell

Maandvoordeel

Per maand gelden wisselende voordelen, zoals verlaagde prijzen voor de afkoop van mijlen, korting op personal kits en voordeel op de keukenuitrustig.

Inclusief verzekering!

Bij Cruise America is een volledige aansprakelijkheidsverzekering inbegrepen in de huurprijs.
U houdt altijd wel een eigen risico van $ 1000,- per gebeurtenis.
Liever geen eigen risico? Kies dan voor onze No Risk verzekering.

Mijlen afkopen

De huurprijzen zijn zonder mijlen. U maakt een schatting van de afstand die u denkt te gaan rijden en koopt vervolgens pakketten mijlen of km's in. (1 mijl = 1,6 km)
Ter informatie: Gemiddeld rijdt men met een motorhome 1000 km per week. Onbeperkte mijlen is mogelijk als optie.

Lees meer over Cruise America

Aanbieding: Breng een nieuwe camper weg

In het voorjaar moeten de nieuwe campers van de fabriek in Chicago worden weggebracht naar de verhuurstations. Klanten van Arvy kunnen dit doen en voor een aantrekkelijke prijs door de VS reizen in een nieuwe camper. 
Iets voor u?
Bekijk de mogelijkheden.

Nieuwe campers

Early Bird

Bij Cruise America zorg je in principe zelf voor je vervoer naar en van het verhuurstation.
Je haalt de camper in de middag op en levert hem in de ochtend in.
Als optie kun je een zogenaamde Early Bird boeken. Hierbij kun je de camper al vroeg in de ochtend ophalen en tot 15:00 uur inleveren. Het levert je bijna een extra dag op en je vervoer naar en van het verhuurstation regelt Cruise America.

Procedure bij ophalen:

In order to better serve our mutual clients who have booked EBDS (Early Bird Departure Special), we strongly encourage you to inform all EBDS clients that we welcome them to call their respective departure stations the day before they are scheduled to travel!  Cruise America and Cruise Canada are prepared to arrange transportation to our station at the earliest possible time (starting at 8AM or earlier, if convenient) in order to ensure EBDS clients can reach our station, inspect their vehicle and progress through all other check out procedures to ensure the earliest departure possible.