Huurprijzen van Amerikaanse campers

Verhuurbedrijven hanteren verschillende manieren om de huurprijs van een camper te berekenen. Het gaat om seizoenprijzen en om flexibele tarieven. 

Road Bear bij gas station

Bij seizoenprijzen varieert de prijs per een bepaalde datum. Bij huur kunt u met verschillende prijzen per dag te maken krijgen, als uw huurperiode verschillende seizoenen omvat. Flextarieven komen tot stand op basis van vraag en aanbod. Vergelijkbaar met de prijsberekening in de luchtvaart. Bij dit systeem loont het zeer om vroeg te boeken.

Wat kost het huren van een camper in Amerika?

Bent u benieuwd naar de huurprijs van een camper in Amerika? Gebruik dan de Arvy online offerte en u weet het snel! Met de Arvy online offerte vergelijkt u direct en vrijblijvend alle prijzen en mogelijkheden. U ontvangt binnen enkele minuten een gespecificeerde offerte per e-mail en u hebt direct de mogelijkheid om een camper te reserveren. Arvy zorgt voor een voordelige en overzichtelijke offerte. Daarbij worden alle actuele aanbiedingen in iedere offerte meegenomen en kunt u kiezen uit verschillende opties.

Huur via Arvy een camper in Amerika bij onze partners

In nauwe samenwerking met onze Amerikaanse partners zorgen we voor topklasse campers en motorhomes. Motorhomes zijn er in verschillende uitvoeringen en bieden (slaap)plaats voor 2 tot maximaal 7 personen.

Arvy werkt samen met de onderstaande camperverhuurders:

Vroegboekvoordeel

Het loont beslist om u camper tijdig te reserveren! De verhuurders maken een vroege reservering aantrekkelijk door kortingen.

Nieuwsbrief
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen
Klik op onderstaande link.

Arvy Nieuwsbrief