Testimonials

Bij Arvy doen onze uiterste best om onze klanten een mooie camperreis te laten beleven. We zijn natuurlijk benieuwd naar de ervaringen van onze klanten en dus vragen we hen ernaar als ze weer thuis zijn. We willen weten hoe het is bevallen en of er nog zaken zijn die beter hadden gekund. Kritische opmerkingen zijn uiteraard ook welkom. Arvy werkt samen met gerenomeerde Amerikaanse verhuurmaatschappijen, maar natuurlijk verlopen de zaken soms toch niet helemaal perfect. Het blijft mensenwerk!

Hieronder ziet u een bloemlezing uit de ontvangen verslagen en kritische kantekeningen van onze klanten:

kamper 4

Beste Arvy,
We zijn al weer even terug, toch nog even een berichtje, over onze reis.
Allereerst is de reis met een camper (voor ons de eerste keer) erg goed bevallen.
Het rijden met de camper is ook erg meegevallen, ging eigenlijk probleemloos, nadat we aan de automaat gewend waren.

De camper zelf reed ook goed, maar het binnenwerk van de camper maakte bij elke hobbel in de weg erg veel lawaai. Desondanks is de reis met een camper ons erg goed bevallen en is het zeker voor herhaling vatbaar. 
Van jullie zijde was alles prima geregeld, daarvoor onze dank.

met vriendelijke groeten,
Wil en Geert Sanders

verslag 2

Goedenavond medewerkers van Arvy,

Onze was helemaal fantastisch ! We hebben er allemaal van genoten dus ook onze kinderen. 
We hebben veel gezien, Yosemite park, Kings Canyon national park, Lake Tahou, San Francisco, en Los Angeles.

De vliegreis is perfect gegaan, en ook door de douane waren we vrij snel. 
Het camperrijden ging me gemakkelijk af maar wij hebben niet het idee dat we een grotere nodig hadden, zeker niet door LA, en SF.

Het is allemaal best snel gegaan en het smaakt naar meer. Dus we gaan weer sparen.... 
Bedankt voor de adviezen en misschien tot volgend jaar.

Groet, Marco Smit 

 

Hallo Arvy,

Het was een mooie reis. Een gestreste start ivm het “vergeten” rijbewijs maar dat kwam uiteindelijk allemaal goed. Apollo in San Francisco nam genoegen met een (goede) kopie. Eventueel gedoe met politie is eigen verantwoordelijkheid.

Ik vond de Apollo camper wel zeer karig ingericht. Nog niet een bezempje/emmer en een enkel pannetje. We hebben diverse artikelen gekocht en achtergelaten. Geen idee of zij het weer verwijderen..... Ik vind dat je voor de prijs meer mag verwachten. 

Ook vervelend vond ik dat er geen blokken in de camper lagen om te “levelen”. Vlakke camperplekken zijn er vrijwel niet en blokken zijn dan echt wel handig.

Verder deed onze koelkast het niet op propaan. We ontdekten dit pas na enkele dagen en waren toen al te ver van Apollo verwijderd. We hebben later nog wel gebeld maar voor reparatie zouden we echt van onze geplande route moeten afwijken, dus dat hebben we niet gedaan. Al met al lastig, vooral omdat mijn dochter medicijnen bij zich had die gekoeld moeten blijven bewaard. We hebben dus voor lange ritten ijs gekocht zodat er toch gekoeld werd.

De slide-out zou ik als een “must” bestempelen. Rechtvaardigt naar mijn idee de keuze voor een duurdere camper volledig. Zeer geriefelijk. Zo ook de GPS. Zonder is het bijna niet te doen.

Het matras (daar had ik indertijd vragen over gesteld) was ook erg goed. Ik heb totaal geen last gehad van mijn rug.

Verder blijven mooie herinneringen aan een zeer indrukwekkend land met een grootse natuur. We gaan zeker vaker de USA bezoeken!!!!!!!!!!

groet en bedankt voor de begeleiding

Ruud


 Hoi Roel,

De reis was geweldig. We hebben heerlijk 6 weken rondgetoerd door de oostelijke kant van de states en veel gezien en beleefd.

Ten aanzien van de campers het volgende;

Ophalen: De locatie van El Monte in New York is moeilijk te vinden. We hadden geluk dat de taxichauffeur net die ochtend een ander stel naar hetzelfde adres had gebracht. Ongeveer een kilometer voor de vestiging van El Monte in Newark 'houdt de weg op te bestaan' en verandert in een hobbelig zandpad. Er staan geen bordjes bij die verwijzen naar El Monte, dus je denkt echt dat 'de wereld ophoudt' en dat je verkeerd zit. Voor volgende klanten van jouw is het belangrijk die informatie duidelijk bij de locatie informatie te vermelden, zodat ze niet onnodig lang gaan lopen zoeken.

Het ophalen ging verder prima, maar zou naar ons idee veel en veel sneller kunnen worden afgehandeld. El Monte kan ervoor zorgen dat de procedures veel sneller verlopen als ze alle informatie die ze van jouw al hebben ontvangen al hadden overgenomen op alle papieren. Het is een beetje onzinnig om alle informatie over namen, adressen, rijbewijzen etc meerdere malen te vragen. Dat kost enorm veel tijd. De hele papierwinkel kan ook in een kwartiertje tijd en hoeft echt geen uur (!) te duren. Toen wij vroegen of van beide campers tegelijk de papieren konden worden ingevuld, kon dat niet ! Belachelijk als je samen een camper komt ophalen. Het checken van de camper (vooropname schade/krassen) kan ook wel sneller. Duurde voor beide campers ook al snel een half uur (p stuk). Met het wachten erbij, hebben we bijna 3 uur bij de camperboer gezeten. Niet nodig, kan ook in een uur.

Het inleveren van de camper in Miami, was op een zeer onrepresentatieve locatie. Een braakliggend strookje op een industrieterrein, met bouwhekken afgezet en met een halve meter hoog gras. Er stonden geen borden bij (alleen een zielig reclamedoekje van el monte aan het hek geknoopt). We hebben 3 rondjes gereden om ons er van te overtuigen dat dit het toch echt moest zijn. Er was geen fatsoenlijke verharding, afdak of gebouwtje waar we onze tassen en koffers konden achterlaten. Als het had geregend was alles kletsnat geworden. Dat kan echt niet ! en moet echt vermeld worden in de papieren zodat huurders erop voorbereid zijn.

De afhandeling van de papieren en inlevercontrole ging gelukkig wel snel en goed. Alleen de locatie is echt te beroerd.

De camper zelf:
Was echt niet goed schoongemaakt. Dus hebben we zelf de 1e dag gedweild en gepoetst. De meegegeven dekens en lakens waren prima schoon en netjes, alleen in 'stijfsel' gespoeld, waardoor het erg 'vies/klam' aanvoelde. Na een keer wassen was dat weg en lagen de lakens een stuk prettiger (tip voor volgende huuders; was de lakens gelijk). De meegegeven uitrusting was nieuw en voldeed prima (voor eenmalig gebruik). Verder werkte alles redelijk goed. Wel waren er met name onderweg veel rammeltjes, slecht sluitende laden en deuren (die telkens spontaan open gingen). De oven deed het helemaal niet (ook bij m'n schoonouders niet). Je kon duidelijk zien dat de ovens nog nooit hadden gewerkt want waren beiden nog hagelnieuw van binnen. Dat was vervelend toen we onze broodjes en pizza's wilden bakken. Verder deed de generator van ons het niet (motor draaide wel, maar gaf geen 110V), ook resetten hielp niet. Voor een huurprijs van 1000 euro in de week had El Monte een wel wat nieuwere / betere camper mogen meegeven. Mijn schoonouders hadden ook veel last van rammellende onderdelen (komt nog in een aparte mail).

Onze slide-out was erg prettig. Over het algemeen oordeel; dus redelijk - voldoende.

We spraken onderweg diverse andere Nederlanders over hun ervaringen met El Monte en die waren redelijk gelijk. De kwaliteit is niet beter als van Cruise America (die we de vorige keer hadden). De meeste Nederlanders die hebben gehuurd bij Road Bear, zijn duidelijk beter te spreken. Temeer omdat dat vaak nieuwe of bijna nieuwe campers zijn.

tot zover, als er nog vragen zijn over of naar aanleiding van bovenstaande hoor ik het graag!

groet edwin bonekamp

reisverslag 3

Beste Roel,

We hebben een fantastische vakantie gehad. Naast een week New York ook een heerlijke week met de RV van Road Bear. Ik kan niet anders zeggen dat alles prima was. We hebben bijna 2000 km gereden, rondje via route 87 naar het noorden, overgevaren met de ferry naar Burlington VT, via Ben &Jerries naar de White Mountains en toen via Boston and Cape Cod weer terug richting Newark. Dit is niet de laatste keer dat we met een RV reizen. Enig lastige is dat de verhuurlocatie in Middeltown New Jersey toch wel wat ver af ligt van New York en ook moeilijk is te vinden. Zelfs met de TomTom was het terugvinden erg moeilijk. Het precieze adres kent het navigatiesysteem niet en in de bijgeleverde instructiemanual stond de locatie ook nog niet helemaal juist aangegeven. Uiteindelijk toch net op tijd alles ingeleverd. 

Dank voor de goede voorlichting en het verzorgen van onze reis.

 Groet, 

Cees van de Kreeke

 Dag Arvy,

Wij zijn nu ruim een week terug van onze camperreis in de USA en zijn nog steeds niet geacclimatiseerd…! Het was een geweldige vakantie en we hebben enorm genoten van de mooie trip van Decatur naar Los Angeles. 

De camper was groot maar voldeed prima. In Decatur (Indiana) werden we netjes, vriendelijk en snel op weg geholpen, ondanks dat er die dag 40 campers vertrokken! We kregen een summiere uitleg en er zaten geen instructies bij de camper maar alles wijst zich vanzelf als je er even de tijd voor neemt. Op steenworp afstand van de Apollo-vestiging is een Walmart dus konden we direct de nodige boodschappen doen. We moesten wel omrijden via Fort Wayne want onze bagage was een dag later aangekomen maar toen kon de reis beginnen. Onderweg hebben we gereden met 42 graden hitte maar ook in de sneeuw maar de camper had daar geen problemen mee, zijn maidentrip heeft ‘ie goed volbracht

We hebben onderweg veel gezien en de highlights bezocht, overal is er wel een RV park waar we direct konden stoppen als we de dag erop hadden zitten. De 17 dagen en 3000 miles die we tot onze beschikking hadden om de camper af te leveren waren voldoende, we hebben zelfs nog 4 dagen stilgestaan om van Nevada te genieten en mooie mountainbiketochten te maken. In Hawthorne werden we wederom netjes behandeld door de mensen van Apollo en binnen no-time moesten we afscheid nemen van ons trouwe onderdak. Gelukkig zit LAX op 10 minuten rijden van de Apollo-vestiging dus konden we direct door naar huis (helaas!).

Roel, we willen je bedanken voor al je info, mails en telefoontjes om deze trip te regelen: we hebben een fantastische tijd gehad en melden ons graag voor een nieuwe wegbreng- trip in 2014. Hou ons svp op de hoogte! 

Met vriendelijke groet

Jacqueline en Marcel Besemer

Dag medewerkers van Arvy,

We hadden beloofd even te laten weten hoe onze reis is gelopen.
Prima! Route: Las Vegas, Valley of Fire, Zion, North Rim Grand Canyon, Bryce, Las Vegas.
Daarna door naar Death Valley, Lake Isobel, Sequoia en Kings Canyon en Yosemite. Daarna Colombia en San Fransisco. Was in totaal 1920 mile (we hadden het met 1800 dus beslist niet slecht ingeschat).
Camper beviel erg goed, was goed voorzien, alleen de service op afhaalstation was wat minimaal. Was voor ons eerste keer met camper rijden en we hadden wellicht even wat meer info moeten vragen over hoe zo'n ding werkt. Vonden we overigens allemaal later vrij vlot zelf uit.

Service in San Fransisco was prima. Heel vriendelijk en makkelijk met OV te bereiken.

De fietsen mee op de carrier van de motorhome was een goed idee. Hebben we een paar keer echt plezier van gehad. 

Voor ons echt een vakantie om nooit te vergeten.

Groet
Hans Scholten

Dag Roel,

Vandaag de RV ingeleverd in LA en ik wil je nog melden dat de service van dit bedrijf uitstekend is. Zowel bij het ophalen als het inleveren een prima behandeling. Vanaf het moment dat je binnenkomt tot vertrek wordt je begeleid en weet je waar je aan toe bent. Heel wat anders dan onze ervaringen bij CruiseCanada en CruiceAmerica. Het zijn misschien toevalstreffers, maa r wat ons betreft is Apollo een aanrader. 

Ook de RV was prima in orde. Verder was alles wat jij geregeld hebt weer prima.
Dank daarvoor.

groet, 
Marian en Hans van der Heijden.