Motorhome Time informatie

Motorhome Time in Argentinië heeft vestigingen in Buenos Aires, Salta en Ushuaia. In overleg kan een camper in andere plaatsen worden opgehaald en ingeleverd.

Voor ophalen en inleveren buiten Buenos Aires worden extra kosten in rekening gebracht. Voor Salta en Ushuaia gelden vaste prijzen voor deze afleverkosten. Voor ophalen en/of inleveren in andere plaatsen wordt een prijs berekend op basis van de afstand tussen Buenos Aires en de betreffende plaats. Argentinië is een groot land. Door de enorme afstanden kunnen de afleverkosten hoog oplopen.

Ruta 40 Argentinië

Alternatieve steden in Argentinië voor ophalen en/of inleveren moeten in ieder geval een geregelde vliegverbinding hebben met Buenos Aires.

Adres van Motorhome Time in Buenos Aires:

Ruta 2, Km 41, El Pato
Partido de Berazategui
Zona Sur de Buenos Aires

Transfers

Buenos Aires

Motorhome Time biedt transfers van de luchthavens en van hotels in de stad.
Een transfer van/naar de internationale luchthaven van Buenos Aires kost € 95 per keer.
Een transfer van/naar een hotel in Buenos Aires kost € 65 per keer (maximale afstand is 50 km)
hotel BA

Informatie over de procedures en kosten van transfers in andere plaatsen is op aanvraag.

Verzekeringen

Bij de huur van een camper is het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering verplicht. De verzekering kent een eigen risico. Via onze No Risk verzekering is het eigen risico te verlagen tot nul.

Grenspapieren

Voor reizen naar de buurlanden van Argentinië zijn grenspapieren verplicht. Deze moeten vooraf worden opgesteld en er zijn kosten aan verbonden.