RutaSur campers in Argentinië

RutaSur verhuurt 4x4 campers vanuit verschillende locaties in Argentinië. Het hoofdkantoor bevindt zich in Buenos Aires. U kunt uw reis ook beginnen in o.a. Bariloche, Salta, Mendoza, Trelew, Ushuaia en Cordoba.

RutaSur is een Argentijnse verhuurder met 4WD campers. De modellen hebben het accent op comfort en  bieden de avontuurlijk reiziger alle mogelijkheden om ook meer afgelegen plekken te bezoeken.

ruta sur 2014

De 4WD campers bieden voorzieningen voor 2 tot 4 personen. Een stel of een gezin met 2 (kleinere) kinderen maakt met een 4x4 camper een onvergetelijke reis door Argentinië en Chili.

Trip voor 2 campers

De Campers zijn 4WD voertuigen, die het ook op onverharde wegen goed doen. Er is een model met een hefdak en een model met een vaste opbouw.

4WD Campers te huur:

Op de Luxury Camper na, beschikken alle modellen over dubbele cabines.

Camper Freedom

De Adventure Camper Freedom met het hefdak heeft een laag zwaartepunt, waardoor hij erg stabiel is tijdens het rijden. De Freedom heeft een vast woongedeelte en is geschikt voor ieder jaargetijde en ieder deel van Argentinië en Chili.

Buurlanden

In de Argentijnse zomer trekken veel mensen richting Vuurland om van de spectaculaire natuur te genieten. Huur uw camper in Bariloche, El Calafate of Ushuaia en bereis Ruta 40.

In de winter (onze zomer) is het noorden van Argentinië zeer de moeite waard. Het laat zich prima combineren met een bezoek aan de buurlanden Bolivia, Peru, Uruguay of Brazilië. Goede vertrekpunten voor een reis naar het noorden zijn Buenos Aires en Salta.

Vuurland

ruta sur 2014

Let op: 
Zonder nadere kennisgeving kunnen voertuigen, specificaties, teksten en foto's worden aangepast ten gevolge van wijzigingen en/of upgrades. Voertuigen kunnen niet aangevraagd worden op merk of indeling, alleen op type voertuig / groep.

Nieuwsbrief
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen
Klik op onderstaande link.

Arvy Nieuwsbrief