Soorten campers te huur in Argentinië

In Argentinië zijn de campers afgestemd op de plaatselijke omstandigheden en mogelijkheden. Campers zijn compact gebouwd en zijn er ook in 4x4 uitvoering. Er zijn Jeeps met daktenten, pick-up trucks en auto's zonder slaapvoorzieningen. Kortom er is altijd een geschikte oplossing voor spectaculaire reis door Argentinië en Chili.

Ruime Argentijnse camper

Iguazu camper in Argentinië

Deze Argentijnse campers zijn geschikt voor 6 personen en comfortabel om mee te rijden. Ideaal voor een 2 stellen of een gezin dat veel van Argentinië wil zien en een mobiel onderkomen zoekt. Deze betrouwbare camper brengt u waar u wezen wilt.

In Argentinië zijn motorhomes via Arvy te huur bij:

Compacte Truck Campers (4x4 en 4x2 uitvoeringen)

Patagonia camper

Compacte Truck campers zijn aantrekkelijk voor zowel verharde als voor onverharde wegen. Met deze campers is Argentinië op een prettige wijze te doorkruisen. Er zijn uitvoeringen met enkele en met dubbele cabine. De dubbele cabine is geschikt voor een gezin met kleinere kinderen. Het woongedeelte is compact, maar beschikt over alle voorzieningen.

In Argentinië zijn compacte campers via Arvy te huur bij:

4WD Trucks

Geschikt voor 4 personen. Trucks hebben geen slaapvoorzieningen, maar een kampeerset is als optie te huur. In Argentinië zijn deze trucks via Arvy te huur bij Motorhome Time.

Let op: 
Zonder nadere kennisgeving kunnen voertuigen, specificaties, teksten en foto's worden aangepast ten gevolge van wijzigingen en/of upgrades. Voertuigen kunnen niet aangevraagd worden op merk of indeling, alleen op type voertuig / groep.

Nieuwsbrief
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen
Klik op onderstaande link.

Arvy Nieuwsbrief