Britz

Britz verhuurt aantrekkelijk geprijsde campers in Australië, Nieuw-Zeeland en de VS. 
Britz heeft vestigingen in alle belangrijke plaatsen in Australië en Tasmanië. One Way trips zijn mogelijk.

De meeste campers zijn voorzien van een automatische versnellingsbak. Britz verhuurt ook aantrekkelijke 4WD campers tegen gunstige prijzen.

Camper Vans
Een camper van is de ideale camper voor wie comfortabel wil reizen en de voorkeur geeft aan een compact voertuig. Britz verhuurt 3 modellen, waarvan u hieronder de afbeeldingen ziet. Deze campers zijn aantrekkelijk voor wie veel reist en iets minder belang hecht aan uitgebreide voorzieningen. Deze campers zijn voordelig in het brandstofverbruik.

Bekijk alle Britz campers

britz camper vans in Australië

Campers en motorhomes
Meer ruimte en meer comfort bieden de campers en motorhomes van Britz. Ze zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Natuurlijk is het ook goed mogelijk om zo'n camper met z'n tweeën te huren. Je hebt dan lekker veel ruimte.

Britz campers in Australië

Britz 4WD campers

Voor de avontuurlijk aangelegde reiziger en voor mensen die op alle plekken willen kunnen komen verhuren we 4WD campers van Britz. Dit zijn compleet toegeruste campers voor de Australische outback.
Indien gewenst kan Britz een voorstel doen voor een 4WD training, zodat u uitstekend voorbereid aan een avontuurlijke reis begint.

4WD bij kampvuur

Er is keuze uit 2 soorten 4WD campers van Britz:
- Safari Landcruiser met 5 slaapplaatsen in een geïntegreerde daktent plus grondtent
- Safari (met 5 slaapplaatsen in een grondtent)

Combinaties met huur in Nieuw-Zeeland en de VS zijn mogelijk en kwalificeren voor de eventuele korting wegens lange huur.