Chili

Huur via Arvy een camper in Chili. Ontdek het spectaculaire Zuid-Amerika in een betrouwbare camper.

Huur via Arvy een uitstekende camper in Chili. Onze partner Holiday Rent in Chili heeft goed onderhouden 4x4 campers te huur. De campers bieden plaats aan twee tot vier personen. De campers zijn geschikt voor de uitdagende omstandigheden in de Andes.

De wegen in Chili

Zuid-Amerika is perfect te verkennen in een compact 4WD camper. Het is een continent met een goede infrastructuur en met heel veel variatie en spannende bestemmingen. De doorgaande wegen zijn vaak geasfalteerd, maar in de bergen en meer afgelegen gebieden komen gravelwegen (=ripio) regelmatig voor.
Het wegennet in Chili is niet erg geschikt voor grote en/of luxe motorhomes en die worden dus ook niet te huur aangeboden.

Onderweg in Chili

Kosten

Door de uitdagende omstandigheden hebben de voertuigen het vaak zwaarder te verduren dan in Europa. Slijtage en schade komen vaker voor. Goed onderhoud is essentieel maar ook kostbaar.
Het huren van een goede en betrouwbare camper in Chili is daardoor niet direct goedkoop.
Maar ... veiligheid en betrouwbaarheid staan natuurlijk voorop!

Chili en de buurlanden

U kunt met de Chileense camper door de buurlanden reizen. Zo kunt u met uw Chileense camper ook Argentinië, Uruguay, Peru en Bolivia ontdekken.
Het is zelfs mogelijk om met een Chileense camper een one way te maken van Chili naar Argentinië. 

Afstanden

Chili is een langgerekt land dat ligt ingeklemd tussen de Stille Oceaan en het impossante Andesgebergte. De afstand tussen het noorden en het zuiden zijn gigantisch.

Santiago of een andere plaats?

De hoofdvestiging van de verhuurder is in Santiago en er zijn daarnaast veel andere plaatsen waar u een camper kunt ophalen en inleveren. De toeslagen voor ophalen en/of inleveren in plaatsen buiten Santiago kunnen flink oplopen omdat de camper er speciaal naar toe moet worden gebracht.

Campers in Chili 

klik op bovenstaande link voor de uitgebreide omschrijvingen

Andino camper Altiplano Nomade Patagonia 4x4 enkele cabine
Patagonia 4x4 dubbele cabine Ushuaia 4x4 camper Atacama 4x4 dubbele cabine

Service

De dienstverlening van Holiday Rent is flexibel en persoonlijk. Het streven is er altijd op gericht de verwachtingen van klanten te overtreffen. Het doel is steeds uw Zuid-Amerikaanse avontuur tot een droomreis te maken. Vanaf het moment van ophalen tot het moment van inleveren van uw camper kunt u rekenen uitstekende service en ondersteuning. 

 In Chili is veel te zien en te beleven

Binnen Chili kunt u in het noorden een bezoek brengen een enorme zoutvlakte, een maanlandschap, geisers en de Atacama-woestijn (de droogste ter wereld). In het zuiden vindt u vulkanen, bossen en rivieren in het Lake District. En natuurlijk zijn er de gletsjers en majestueuze bergtoppen aan het einde van de wereld in Patagonië.

Camper op brug in Chili

Voorts zijn er de talloze wijnvalleien, de Pacifische kust in het westen en het Andes-gebergte in het oosten, dat over de gehele lengte van het land loopt.

Geniet van dit alles in uw comfortabele camper!

Lees meer: