Procedures bij Cruise Canada

Bij het huren van een camper van Cruise Canada heeft u te maken met de regels die het verhuurbedrijf hanteert.
Klik op deze linkLees deze informatie voor u naar Canada vertrekt!

Uw camper ophalen
U kunt uw camper de dag na aankomst in Canada, na 13:00 uur ophalen. U maakt een afspraak met het verhuurstation over tijdstip, want u kunt zich niet onaangekondigd melden. Bij het ophalen krijgt u uitleg over het gebruik van uw motorhome.

Cruise Canada

Inleveren
U moet uw camper tussen 9:00 en 11:00 uur inleveren. Dit geldt niet voor klanten die een 'Early Bird' boekten.

Transfers
Bij Cruise Canada komt de klant zelf en voor eigen rekening naar het verhuurstation. Als u liever van uw hotel opgehaald wordt moet u kiezen voor de Early Bird.

Early Bird
Met dit optionele pakket heeft u recht op vervoer naar en van het verhuurstation. U wordt opgehaald vanaf een van de geselecteerde hotels (meestal op de luchthaven). Aan het einde van de huurperiode brengt men u naar de luchthaven of een hotel.

Extra vroeg ophalen en extra laat inleveren
Als u een Early Bird heeft geboekt krijgt u uw camper vroeg mee. U mag hem ook later inleveren. Het levert u al gauw een extra vakantiedag met de camper op.

Alle dagen van de week?
Met een Early Bird kunt u uw camper of motorhome op iedere dag van de week ophalen. Zelfs als het verhuurstation gesloten is, zoals op zondagen. Het voordeligst is een Early Bird als u uw camper ophaalt op een dinsdag, woensdag of donderdag. Op de dagen rond het weekeinde en na een feestdag ligt de prijs hoger. Voor ophalen op zondagen betaalt u een hoge toeslag. Ophalen op feestdagen kan nooit en inleveren op een zon- of feestdag is onmogelijk.

Logo Cruise Canada

Regels en voorwaarden
De maximale huurperiode op basis van één flextarief is 35 nachten. Bij langere huur gaat op de 36 ste dag een nieuw flextarief in.

Eerste nacht in hotel?
De eerste nacht na aankomst in Canada moet u in een hotel doorbrengen (of bij vrienden of familie). Uit veiligheidsoverwegingen mag u niet direct na een vliegreis in een camper wegrijden. Cruise Canada werkt in Halifax samen met de KOA campground. U hoeft dan niet eerst in een hotel, maar u kunt met uw camper de eerste nacht gratis op de KOA camping verblijven. U bespaart hiermee op de kosten van een hotel! Een andere uitzondering op de regel van de eerste nacht in een hotel is Whitehorse. Omdat er vrijwel geen directe vluchten zijn vanuit Europa op Whitehorse, overnacht u doorgaans al in Vancouver of Calgary. U kunt in Whitehorse direct door naar het verhuurstation, als uw vlucht in de ochtend landt.