Informatie over Fraserway

Fraserway: Camperhuur en service 
Fraserway levert u niet slechts een camper of motorhome, maar ook een goede gebruiksaanwijzing, wegenkaarten, adressen van campings en andere nuttige informatie. De medewerkers van Fraserway zijn vriendelijk en behulpzaam. Zij geven u graag tips over aantrekkelijke routes.

Deskundigheid

Op het verhuurstation wordt u welkom geheten en terwijl u geniet van een kopje koffie worden de papieren in orde gemaakt. Een ervaren instructeur begeleidt u vervolgens bij de eerste kennismaking met u camper of motorhome. U krijgt uitgebreid uitleg over alle functies en u kunt alle vragen stellen.

Verhuurstation in Whitehorse

Verhuurstations van Fraserway

 • Vancouver
  747 Cliveden Place Annacis Island Delta, B.C. V3M 6C7
 • Calgary
  536 Kingsview Way, Airdrie, Calgary, AB T4A 0B3
 • Whitehorse (Yukon)
  9039 Quartz Road Whitehorse, YT Y1A 4Z5
 • Halifax
  726 Rocky Lake Drive Bedford, Nova Scotia, B4A 2T7
 • Toronto
  5362 County Rd 27 N RR#1 Cookstown, ON L0L 1L0

Openingstijden:

Maandag tot vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur
Zaterdag van 08:30 tot 16:00 uur
(In de zomermaanden is Vancouver 7 dagen per week open)

Fraserway Class A luxury

De grotere motorhomes zijn er ook met een slide-out waardoor u meer leefruimte heeft. De Truck Camper TC-10 kan tegen een geringe toeslag met een slide-out worden geleverd. Er zijn 2 modellen, een met de eethoek in de slide out (TC-S) en een met een stapelbed in de slide out (TC-B).

Transfers

Fraserway biedt gratis vervoer tussen de luchthaven (of hotel) en het verhuurstation. In aanmerking komen de de hotels bij de luchthaven en de 'downtown' hotels.
Let op: Er worden geen transfers meer aangeboden na 13:00 uur. Er worden geen transfers aangeboden naar de terminals van BC Ferry. In Toronto worden geen transfers aangeboden van/naar downtown hotels. In Vancouver worden wel transfer aangeboden van/naar de Cruise Terminal 

Verzekeringen

Degelijke verzekeringen bieden dekking tegen onverhoopte schade. Een goede aansprakelijkheidsverzekering is in de huurprijs inbegrepen. Middels een aanvullende verzekering verlaagt u het eigen risico. De medewerkers van Fraserway kunnen u hierin perfect adviseren.

Op weg?

Maak voor de eerste dag geen plannen voor een lange rit. Na het papierwerk, de uitleg en een bezoek aan de supermarkt, is een deel van de dag al om. Gun uzelf de tijd om aan het voertuig te wennen en zoek een camping in de buurt.