Huur in Canada een camper van Fraserway

Arvy verhuurt in Canada uitstekende motorhomes en campers van Fraserway. De service van Fraserway is uitmuntend, het personeel deskundig en vriendelijk. 

De transfer naar het verhuurstation is gratis en u kunt veelal in de ochtend met uw motorhome vertrekken. Na afloop van de huur brengt de shuttlebus van Fraserway u naar uw hotel of naar de luchthaven. De stafmedewerkers van Fraserway spreken, naast Engels, ook vaak Nederlands.

 Huur een Fraserway camper in Canada

Fraserway biedt keuze uit:

  • Camper Van (1 model)
  • Truck Campers  (3 modellen)
  • Class C Motorhomes (3 modellen)
  • Ruime Motorhomes, waaronder 1 model toegankelijk voor mensen in een rolstoel (MH27SW)

Overzicht van de Fraserway campers

Fraserway heeft vestigingen in:

  • Vancouver
  • Calgary
  • Toronto
  • Halifax
  • Whitehorse

In uw camper vindt u de Travel Kit met kaarten, brochures en ansichtkaarten. Fraserway rekent geen toeslagen voor extra bestuurders, voor rijden in de VS of voor ophalen in Whitehorse.

Alle campers en motorhomes worden door Fraserway in eigen beheer gemaakt en hierdoor is de kwaliteit gegarandeerd optimaal. Fraserway biedt u een ruime keuze aan campers en die zijn niet ouder dan 2 jaar.

Fraserway campers

Anja van Lent schreef:
Onze camperreis vakantie in Canada is uitstekend bevallen!

Canada is een prachtig land. We hebben genoten van de natuur, de wilde dieren en veel mooi weer. De camper voldeed geheel aan onze wensen en we hebben op enkele prachtige campgrounds gestaan in o.a. Jasper en Banff park. Er gaat niets boven ontbijten of avondeten in de zon met een prachtig uitzicht op de bergen of terwijl de eekhoorntjes om je heen scharrelen of herten in de verte voorbij lopen!

Fraserway bleek ook een betrouwbaar en prettig verhuurbedrijf. De RV was nog maar enkele weken in gebruik. We moesten wel 1 keer langs een Ford garage ivm een motorlampje dat ging branden, maar daar kon en hoefde niets aan gedaan te worden. Het inleveren van de RV gaf wel enige stress; we haalden het vliegveld niet op tijd omdat de wachtrij voor het uitchecken zo lang was en we na 2 uur nog niet uitgecheckt waren. Ze waren echter zo vriendelijk om ons korting te geven op de extra de kilometers (zo'n 400) als compensatie voor de wachttijd, dus al met al geen klachten.

Nogmaals dank voor je hulp,
succes verder met Arvy Reizen,

groeten
Anja

Fraserway logo ook voor een fraaie Camper Van:Campervan van Fraserway

 

Meer informatie over Fraserway.

Nieuwsbrief
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen
Klik op onderstaande link.

Arvy Nieuwsbrief