Owasco

Owasco heeft een verhuurstation in Toronto en daarmee biedt het een goede uitvalsbasis voor een camperreis in het oosten van Canada en in het noordoosten van van de VS. De vestiging van Owasco ligt zeer strategisch voor een bezoek aan het Canadese merengebied. Niagara Falls en de VS liggen binnen handbereik.

Bedrijf met een missie.
Kwaliteit, service en klanttevredenheid zijn de sleutelbegrippen die al 35 jaar kenmerkend zijn. Het bedrijf is klein genoeg om persoonlijke aandacht te geven en groot genoeg om u een brede keus te bieden. De medewerkers van Owasco spreken verschillende talen, waaronder Nederlands.

Slider C26

Campers en motorhomes
Owasco beschikt over een moderne en uitgebreide vloot campers en motorhomes. Er zijn compacte Van Conversions, comfortabele Class C motorhomes (zie de afbeelding boven) en er staan luxe Class A motorhomes klaar voor u. Alle voertuigen hebben een doordachte indeling, zijn voorzien van moderne snufjes en verkeren in perfecte staat van onderhoud.

Roadtrek

Owasco heeft verhuurstations in:

  • Toronto

De vestiging van Owasco ligt zeer strategisch voor een bezoek aan oost Canada en de Atlantische kust. De grote meren, Niagara Falls en de VS liggen binnen bereik.

Voertuigen

Owasco heeft een ruime keuze in motorhomes, camper vans en truck campers. De vloot is perfect onderhouden en bestaat uit zeer jonge voertuigen.

Owasco overzicht

Naast campers en motorhomes verhuurt Owasco personenauto's en minibusjes. 

Nieuwsbrief
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen
Klik op onderstaande link.

Arvy Nieuwsbrief