De voordelen van een camperreis

De vele voordelen die een camper biedt laten zich niet makkelijk samenvatten in een enkele zinnen. Toch zullen wij een poging doen.

VRIJHEID…

U vindt geen enkele andere vakantie die u zoveel vrijheid geeft. U kunt op iedere plaats net zo lang, of net zo kort, blijven als dat u zelf wilt. U hoeft niet elke keer als u wilt vertrekken opnieuw uw koffers in te pakken om die vervolgens bij de volgende stop weer uit te moeten pakken. Daarnaast beslist u zelf op welk tijdstip u uw ontbijt of diner geniet, u hoeft ook geen fooi te geven aan een portier en u bent geen exorbitante bedragen kwijt aan een minibar.

FLEXIBILITEIT…

U kunt kiezen voor een van de rondreizen die wij voor u hebben samengesteld op de pagina’s bij onze bestemmingen. Maar natuurlijk kunt u ook gewoon uw eigen route bepalen, of u bekijkt van dag tot dag waar uw gevoel u heen leidt. Bevalt het ergens minder dan gehoopt? Vervelen de kinderen zich? Geen probleem, alles weer aan boord en op naar de volgende bestemming.

Road trip

PRIJS…

Ondanks dat hotels op het eerste oog vaak erg voordelig lijken wordt u uiteindelijk toch altijd weer geconfronteerd met de extra kosten die aan uw rondreis verbonden zijn. Grote kostenposten zijn vaak de maaltijden. En dan vergeten we nog de snacks tussendoor en de met een toiletbezoek gepaard gaande kosten. Als u op reis gaat met een camper kun u uzelf al die kosten besparen. U rijdt gewoon met 'uw huis', voorzien van alle gemakken, naar de volgende locatie. Thuis gaat u immers ook niet voor elke maaltijd naar een restaurant, en dat hoeft u op uw vakantie ook niet te doen, niet als u met een camper op stap bent. Met een camper bepaalt u zelf wanneer u wel of niet buiten de deur gaat eten.

TOEGANG…

Met uw camper heeft u toegang tot alle belangrijke toeristische gebieden. Bij een bezoek aan plaatsen zoals de Grand Canyon of Zion National Park kunt u 's nachts overnachten op het terrein van de parken en dat meestal tegen een minimale vergoeding. Hotels in het hart van de Nationale Parken zijn meestal duur en vaak ook ver weg van de plekken die u graag wilt zien. Bovendien, wat is er mooier dan 's ochtends te ontwaken, midden in de natuur...?

PLEZIER…

Voor kinderen is reizen in een camper puur plezier. Ze hoeven niet meer urenlang op de achterbank te zitten. Wanneer u met de camper op stap gaat kunnen de kinderen op hun gemak allemaal rond de tafel zitten en spelletjes doen of via de grote ramen genieten van het prachtige uitzicht.

NATUUR…

Iedere ochtend wordt u wakker met het geluid van zingende vogels, een prachtig uitzicht over het landschap en een heerlijke frisse berg- of zeelucht. U kunt rustig ontspannen met de hele familie genieten van een
ontbijt in de heerlijke ochtendzon. Vervolgens bepaalt u uw volgende plaats van bestemming en een mooie dag kan weer beginnen.