Rent Easy

Uitstekende campers en motorhomes voor een aantrekkelijke prijs.

Rent Easy

Rent Easy

Rent Easy biedt hoogwaardige campers van de Erwin Hymer Group plus de bijpassende professionele service. In Duitsland, Nederland en Spanje kunt u voor uw vakantie uit vier categorieën campers kiezen. De campers van Rent Easy zijn niet ouder dan twee jaar en bieden het hoogst mogelijke reisgemak met bewezen Hymer kwaliteit.

De campers van Rent Easy

Rent Easy campers

Minimum leeftijd en rijbewijs

De minimumleeftijd voor het besturen van de meeste campers is 21 jaar. De bestuurders moet minimaal 1 jaar een rijbewijs B hebben.

Let op:

Voor het besturen van de Exclusive Extra en Exlusive First campers en voor de campers in de Premium klasse is een groot rijbewijs nodig. Een gewoon rijbewijs B is niet voldoende. De minimum leeftijd voor het besturen van deze grote campers is 25 jaar en de bestuurder moet minimaal 3 jaar een geschikt rijbewijs hebben.

Rent Easy heeft vestigingen in deze landen:

  • Duitsland
  • Nederland
  • Noorwegen
  • Groot Brittannië
  • Portugal
  • Roemenië

Klik hier voor een overzicht van de verhuurstations.

Online inchecken!

Als de huur van de camper door Arvy is bevestigd met het reserveringsnummer van Rent Easy, moet u online inchecken bij Rent Easy via deze link: https://www.rent-easy.de/speed/login.jsp.

Afspraak maken met het verhuurstation!

U moet 3 dagen voor het ophalen van de camper bellen met het verhuurstation om een afspraak te maken over het tijdstip van ophalen van uw camper.