Camperreis door IJsland

Piet de With doet verslag van zijn camperreis door IJsland

Hallo Arvy,

We zijn weer terug uit IJsland en hebben een fantastische reis gehad.

We waren zeer tevreden over de camper, hij zag er keurig netjes uit, was ruim zat en had een goede sterke motor (2.3 liter). Dit was heel handig bij al het op en neer rijden.
Ook in de besneeuwde gebieden (rond Myvatn) konden we ons prima redden dankzij onder meer goede banden.

Family camper in IJsland

Het was lekker warm tijdens de nachten van -11 graden in het noorden (prima kacheltje) en in het zuiden hadden we heerlijk weer met vooral veel zon (voor IJslandse begrippen heel bijzonder).
De incheck van mc Rent was heel duidelijk met veel uitleg over het rijden in IJsland en de plekken waar niet en ook vooral wel naartoe te gaan. We kregen bovendien een aantal malen via sms waarschuwingen (één keer voor sneeuw en één keer voor harde wind) voor slechte weersomstandigheden. Dit was erg goed geregeld.
We hebben super genoten van onze reis.

Piet opIJsland

We hebben helaas wel een schadepost opgelopen. De spiegel is op een smalle weg beschadigd doordat hij in aanraking kwam met de spiegel van een ander voertuig (ook een camper, komt heel vaak voor volgens de mensen van Mc Rent) en er is een deur beschadigd bij het naar binnen halen van een koffer.

Wat ons betreft zijn we door ARVY prima geholpen bij onze trip naar IJsland, vriendelijk bedankt daarvoor.

Hartelijke groet,

Piet de With

Stephan Hoekstra schreef:

Hallo Arvy,

We zijn inmiddels weer terug uit IJsland en het was fantastisch!

Ringweg 1 hebben we gevolgd en vanuit daar wat uitstapjes gemaakt mits de wegen goed waren. Uiteindelijk ruim 2500 Km gereden.

De vorige keer dat we gingen was 12 jaar geleden en deze camper was veel luxer wat fijn was want het weer was niet echt goed dus fijn om wat luxe te hebben ;-) Het is ons goed bevallen!

Groetjes en bedankt,

Stephan 

Stephan Hoekstra

Vraag een offerte aan!