Camper huren in IJsland

IJsland is een avontuurlijke en zeer aantrekkelijke bestemming voor een reis per huurcamper. Huur via Arvy een betrouwbare camper en geniet optimaal van het schitterende en unieke IJsland. 

Quarantaine i.v.m. Corona
Als u in IJsland een camper huurt, mag u de camper gebruiken voor de verplichte eerste 5 dagen in quarantaine.
Lees er meer over ...

Over IJsland

ME in IJsland

Het landschap van IJsland is spectaculair en gevormd door vulkanisme. Een camperrondreis op IJsland is een geweldige ervaring! Je waant je in een andere wereld met uitgestrekte landschappen, vulkanen, warmwaterbronnen en gletsjers. IJsland is ideaal voor een rondreis of een flexibele vakantie. Met je huurcamper kies je zelf jouw route en overnacht je op verrassende locaties. 

Voor de natuurliefhebbers is er op IJsland veel te beleven. Zo heb je op IJsland verschillende soorten vulkanen, de wereldberoemde geisers van Geysir en de watervallen Seljalandsfoss, Gullfoss, Skógafossen en Hraunfossar. Ook het gletsjermeer Jökulsarlon is een fantastische belevenis.

Lees meer over IJsland .... (opent nieuwe pagina)

Spectaculair IJsland

Tijdig reserveren is zeer belangrijk!

IJsland is een zeer populaire bestemming voor een camperreis. Er zijn veel meer mensen die een een camper in IJsland willen huren, dan er campers beschikbaar zijn. Ieder jaar moeten we vele klanten teleurstellen, omdat ze de reserveringsaanvraag te laat deden. 
Voorkom die teleurstelling. Reserveer je camper zo vroeg mogelijk. 

Verhuurders in IJsland

Meer Informatie

TC Medium

Verhuurstation in IJsland:

  • Keflavik (luchthaven van Reykjavik)
    Keflavik ligt in het zuidwesten van IJsland op een klein uur rijden van Reyjavik.

De verhuurstations bieden een transfer naar en van de luchthaven (als optie bij McRent en gratis bij Touring Cars en Indie Campers).

IJsland kaart

Campings

IJsland heeft voldoende campings voor een fascinerende camperreis.
De campings hebben vaak aansluitpunten voor de elektriciteit, een tappunt om de watertank te vullen en een voorziening om afvalwater te lozen. Vrijwel alle campings beschikken over kookvoorzieningen voor de kampeerders, warme douches en wifi.

IJsland waterval

Vraag direct een offerte!

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?
Vraag direct een offerte aan! Gratis, snel en vrijblijvend.

Alle huurcampers in Europa

Bekijk het overzicht van alle campers die u via Arvy kunt huren in Europa. 
Let op: Niet alle campermodellen zijn in ieder land te huur!

Disclaimer: 
Zonder nadere kennisgeving kunnen voertuigen, specificaties, teksten en foto's worden aangepast ten gevolge van wijzigingen en/of upgrades. Voertuigen kunnen niet aangevraagd worden op merk of indeling, alleen op type voertuig / groep.