Huur een camper in Kroatie

Huur via Arvy voordelig een fijne camper in Kroatië!

Kroatië

De interessante combinatie van bergen, zee, cultuur, natuur en een mediteraan klimaat maakt Kroatië een aantrekkelijke bestemming voor een reis per camper.

Kroatië, bedekt met dichte bossen, kristalheldere meren en glooiende heuvels, is een roadtrip paradijs. Het is ook de perfecte doorgang naar de uitgestrekte en verborgen schatten van Centraal- en Oost-Europa. Of de kers op de taart van je odyssee langs de Mediterrane kust. Waar je avontuur ook heen gaat, het begint met een camper huren in Kroatië.

Zagreb en Split

Zagreb is de hoofdstad van een land dat zijn wortels heeft in veel verschillende culturen kan alleen maar indrukwekkend zijn. Zagreb is precies dat: een boeiende stad waar een beetje van iets zich gemakkelijk vermenigvuldigt tot van alles en nog wat. Romeinen, jezuïeten, Duitsers en Italianen gaven Zagreb oude charismatische monumenten, oneindige oorlogsbeelden en tegelijkertijd moderne, niet alledaagse gebouwen.

Een roadtrip maken vanuit Split is een duik in het diepe nemen: hier duik je zowel in kristalhelder water aan een idyllische kust, als een duik in verschillende tijden uit de oudheid. De hagelwitte stranden, het verweerde rotsachtige landschap, en antieke architectuur uit de Griekse en Romeinse oudheid, maken deze stad tot een verborgen schat die de Indiana Jones in je naar boven halen!
(Het verhuurstation in Split is tot nader order gesloten.)

Kaart

Kaart van Kroatië

Verhuurders in Kroatië:

  • McRent (Zagreb)
  • Indie Campers (tijdelijk gesloten)
  • Touring Cars (Zagreb)