Camper of 4WD huren in Namibië

Huur voordelig een betrouwbare camper of 4WD voor een avonturrlijke reis door Namibië en de buurlanden.

Namibië is een schitterende en avontuurlijke bestemming voor een reis per camper of 4x4. Het unieke landschap, de ruimte, de natuur en de verlatenheid maken Namibië onweerstaanbaar. Namibië is een paradijs voor fotografen. De mix van woestijn en zee, de beroemde duinen, de koloniale steden en dorpen bieden een ongekend kleurpalet. 

Brochure

Lees meer over Namibië in deze kleurrijke brochure. 
Bekijk een E-brochure over Namibië.

4WD met daktenten

In Namibië verhuurt Arvy campers, 2WD en 4WD voertuigen met en zonder daktenten. Arvy heeft een geschikt voertuig te huur voor ieders wens en reisplan. We bieden een ruime keuze uit voertuigen in veel verschillende uitvoeringen en in diverse prijsklassen.

 De omgeving en het wegennet in Namibië is minder geschikt voor motorhomes. Als het even kan, verdient het de voorkeur om met een 4WD camper door het land te reizen.

Huur via Arvy een goede camper of 4WD in Namibië bij onze partners:

Verhuurstation

Alle verhuurders hebben een verhuurstation in Windhoek. One Way trips tussen Windhoek, Johannesburg en Kaapstad zijn altijd mogelijk. Op aanvraag en tegen een meer prijs is het mogelijk om de camper in andere Namibische steden op te halen of in te leveren.

De 4WD voertuigen zijn voorzien van Off Road banden, zodat een rit over onverharde wegen geen probleem is en u alle uithoeken van dit fascinerende land kunt bezoeken.

Namibia kaart

Routevoorstellen:

Buurlanden bezoeken

Vanuit Namibië kunt u met de camper of 4WD een bezoek brengen aan Botswana, Zuid-Afrika, Lesotho, Swaziland, Zambia, Zimbabwe, Mozambique, Malawi. Voor reizen naar de buurlanden is vooraf toestemming vereist en zijn grenspapieren voor het voertuig nodig.

4WD in Namibië

Vraag een offerte

Vul het aanvraagformulier in en we sturen u z.s.m. een aantrekkelijk voorstel!