Per camper door Nieuw-Zeeland

Motorhomes of campers - hoe je ze ook noemt - bieden de ultieme accommodatie voor een reis door Nieuw-Zeeland.

 NZ campers en motorhomes

Een huis op wielen geeft u de vrijheid om elke dag te doen waar u zin in heeft. Zwerf door het land en vind mooie en afgelegen plaatsen om te overnachten en te picknicken.
 
Overnachten doet u simpel op een van de vele campings. De campngs bieden tal van voorzieningen en liggen soms aan de rand van een meer of aan het strand. Ook bij de steden vind je goede campings. Vrij kamperen is mogelijk, maar het is verstandig om te controleren bij het lokale informatiecentrum voordat u parkeert voor de nacht, want in Nieuw-Zeeland gelden per gebied verschillende regels waar het is toegestaan.
 
Als je een liefhebber bent van eten en wijn, kunt u bij een aantal wijngaarden, boerderijen, olijfboomgaarden etc. gratis op hun terrein overnachten! Check Okay2stay voor meer informatie over deze geweldige service.
 
Campers zijn beschikbaar in Nieuw-Zeeland's belangrijkste steden. Onze partnes bieden flexibele pick-up en drop off opties, zodat u van de ene plaats naar het andere kunt reizen in plaats van een rondreis te maken.
 
Dagelijkse huurprijzen variëren en zijn afhankelijk van het seizoen. Een onbeperkt aantal kilometers per dag is inbegrepen. Overige kosten omvatten de verzekering en een borg die wordt terugbetaald aan het einde van uw vakantie. Voor reizen tijdens de zomer en de herfst, is het verstandig om uw camper zeer tijdig te reserveren. De gebruikelijke minimum leeftijd om een camper te huren is 21 jaar.