Informatie over Zuid-Afrika

Ontdek Zuid-Afrika, Swaziland, Namibië en de buurlanden. Beleef Krugerpark en de andere natuurparken, berijd de Tuinroute, ontmoet de Zuid-Afrikanen. Met een comfortabele camper voor 2, 4 of 6 personen is vrijwel alles mogelijk!

Arvy biedt u graag de mogelijkheid om Zuid-Afrika op uw manier te leren kennen. We werken samen met betrouwbare partners en we verwennen u met persoonlijke aandacht, deskundige adviezen en prettige prijzen.

Tafelberg

Waarom naar Zuid-Afrika?
Hier vind je 10 goede redenen!

  1. Zuid-Afrika heeft een adembenemende natuur en een rijke fauna en flora.
  2. Je kan er op safari in één van de tientallen nationale wildparken (zoals het Krugerpark) of in één van de vele privé-wildparken.
  3. Zuid-Afrika is een Wereld-in-één-Land: tijdens dezelfde reis ervaar je wildleven, stranden, bergen, bergketens en bergpassen, steden en Afrika-dorpjes, botanische tuinen, natuurreservaten en woestijnen, enz.
  4. De zon schijnt er (bijna) elke dag!
  5. Zuid-Afrika heeft prachtige accommodatie, je kan er lekker en gezond eten en het land heeft prachtwijnen.
  6. Zuid-Afrika heeft een kustlijn van meer dan 3.000 km: soms een wilde kust, soms een beschermd natuurreservaat, soms rotsen, soms een lagune maar meestal fijne zandstranden.
  7. Maak kennis met de vriendelijke bevolking van The Rainbow Nation, verenigd in een parlementaire democratie.
  8. Je blijft in dezelfde tijdszone en je hebt dus geen last van jetlag. Bovendien is de infrastructuur daar in het zuiden van Afrika uitstekend - en lijkt zelfs af en toe een beetje Europees.
  9. Dankzij een sterke Euro en de voordelige wisselkoers genieten West-Europese toeristen al enkele jaren van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
  10. Sport! Zuid-Afrika heeft meer golfbanen dan België en Nederland samen. En je kan er ook diepzeeduiken, surfen, mountainbiken, ballonvaren, paragliden, benjispringen, vliegvissen, bergklimmen, zweefvliegen, zonnen, winkelen, enz.

Olifantenfamilie