Huur een motor in Amerika

Als je er van droomt om met een leuke motor door de VS te rijden .....
Alleen, of met je vrouw of vriendin, of met een stel vrienden ....
Dan kun je die droom met Arvy waarmaken!

Met vriendin op HD

Van droom naar daad

Voor de ware liefhebber is er niets leuker dan met een echte Harley-Davidson over de Amerikaanse wegen te toeren. Daar kunnen we kort over zijn. Geniet van een schitterende omgeving en het lekkere klimaat, terwijl je met je Harley over rustige en uitgestrekte wegen rijdt. Opeens besef je wat je al zo'n tijd gemist hebt. Dat gevoel van vrijheid en power, de symbiose van mens en machine, dat is met niets anders te vergelijken en het Amerikaanse landschap vormt het perfecte decor.

Motorreis

Arvy verhuurt Harley-Davidson motoren in de hele VS
Arvy biedt een ruime keuze in Big Twins van dit legendarische Amerikaanse motormerk.
Er zijn verhuurstations in vrijwel alle Amerikaanse Staten. Dus of je nu kiest voor toertocht langs de Pacific, een fascinerende reis door de Rockies, of wilt genieten van het heerlijke klimaat in Florida, we hebben de motor van je dromen voor je klaar staan op de plek van jouw voorkeur. 

5-bikes

BMW en Honda
Ook de liefhebbers van de andere beroemde motormerken kunnen de VS vanaf het zadel beleven. De grote Honda GoldWing is populair evenals de BMW's.

Arvy en EagleRider
Arvy werkt al jaren samen met onze Amerikaanse partner EagleRider om jou een onvergetelijke ervaring te laten beleven. Samen hebben we al heel wat dromen in vervulling doen gaan. We genieten zelf ook iedere keer weer als de enthousiaste verhalen die we van onze klanten horen over hun motortrip. Die klanten herinneren ons er telkens aan dat het leven te leuk is om ongemerkt voorbij te laten gaan.