Motorreizen in de VS

We bieden je een ruime keuze aan motoren en aan plaatsen vanwaar je kunt vertrekken. De minimale huurperiode is 3 dagen.

Om je droom te realiseren zijn er verschillende mogelijkheden:

  • Vrije huur
  • Een tour zonder begeleiding
  • Een tour met begeleiding
  • Combinatie motor en motorhome
  • Combinatie motor en auto

eagle.3

Vrije huur
Je kunt er zelf op uit trekken. Je haalt de motor op en kiest je favoriete route. Het is jouw droom en je wilt er in alle vrijheid van genieten. De Harley-Davidson wordt geleverd met zadeltassen (of koffers), bagagerek en een rugsteun voor de passagier. Indien gewenst krijgt u een helm in bruikleen.
De meeste van onze klanten kiezen deze mogelijkheid. Sommige klanten maken schitterende reizen met een groep vrienden. Ze stellen zelf hun route samen en regelen de hotelovernachtingen.

HD in Californië route 66 pomp

Tour zonder begeleiding

Je rijdt hierbij zelf een door EagleRider uitgeschreven route door de mooiste delen van Amerika. Je krijgt een motor mee een goede wegenkaart en een routebeschrijving. Eventueel kun je de route in een GPS navigatiesysteem laden. Hotelovernachtingen in gereserveerde hotels zijn bij de prijs inbegrepen. Je kunt deze routes individueel rijden, of met een groep.

Routekaart

Tour met begeleiding
Je kunt deelnemen aan een georganiseerde trip.
Met 'soortgenoten' rijd je met je Harley-Davidson door een zeer aantrekkelijk deel van de USA.
De lengte van de georganiseerde trips varieert van enkele dagen tot enkele weken. Een deskundige reisbegeleider is aanwezig. Je hebt gegarandeerd maximale gelegenheid om van je motor en van de omgeving te genieten. De tourprijs omvat de huur van de motor, hotelovernachtingen, zadeltassen etc.
Vraag naar onze zeer scherpe prijzen!

motortour3

Motorhome en motor
Ideaal voor een groep motorrijders die kiezen voor vrijheid. Een trip met een motor laat zich perfect combineren met de huur van een motorhome. Zeker als je de beschikking hebt over een vaste chauffeur voor de motorhome, kun je op een zeer  aangename manier een mooi deel van de VS per motor leren kennen.

Dick_Hemelaar

Op de plaats van vertrek haal je de motorhome op en de motoren. De motorhome biedt een keuken en slaapplaatsen. Je hoeft je geen zorgen te maken over je bagage. Grote motorhomes bieden comfortabel plaats aan 6 of 7 personen. Een motorhome is eenvoudig te besturen en zelfs voor de grote modellen volstaat een gewoon rijbewijs.

Auto en motor
Arvy werkt samen met Eagle Rider en Alamo. We kunnen dus combinaties aanbieden van motoren en auto's. Tenslotte wil niet altijd iedereen de gehele reis op een motor afleggen of is het voor een groep motorrijders aantrekkelijk als er een auto mee rijdt met bijvoorbeeld de bagage.