Over Arvy Reizen

Arvy staat voor 20 jaar specialistische ervaring met de verhuur van campers, motorhomes en motoren in vele landen van de wereld.

Bryce Canyon

Arvy Reizen is de specialist voor reizen met campers en motorhomes.

Persoonlijke benadering

We onderhouden een persoonlijke band met onze klanten. Bij Arvy heeft u uw eigen adviseur, een professional die oog en oor heeft voor uw wensen. Onze klanten weten persoonlijke aandacht zeer te waarderen en Arvy scoort zeer hoog op het gebied van klanttevredenheid. 

Deskundigheid en betrokkenheid

Met ruim 20 jaar ervaring met camperreizen is Arvy een deskundige en betrouwbare partner voor uw camperreis. Bij Arvy houden we van reizen met een camper of motor. Wij hebben uitgebreide ervaring en we laten u daar graag van profiteren!

Gemotiveerd team

Arvy wordt bemand door zeer gedreven mannen en vrouwen. We bezochten onze bestemmingen meerdere malen en kennen de mensen van de verhuurbedrijven waarmee we samenwerken persoonlijk. Samen met onze partners zorgen we voor een geslaagde reiservaring.

Algemene Voorwaarden

Arvy hanteert algemene voorwaarden vergelijkbaar met de ANVR voorwaarden.

Privacyverklaring

Klik op deze link voor onze privacyverklaring

Garantiefonds

GGTO logo

Arvy is aangesloten bij het GGTO garantiefonds.

Doet Arvy nog meer?

Ja, we leveren maatwerk. Dit betekent dat u bij Arvy ook aan het juiste adres bent voor uw vliegreis, een hotelovernachting en een huurauto. We verzorgen uw reserveringen voor de ferry in Canada en Alaska, voor de veerboot in Nieuw-Zeeland en voor exclusieve treinreizen in Canada, Zuid-Afrika en Nieuw-Zeeland. Wilt u uw campereis in Zuid-Afrika combineren met een safari in Kenia of Tanzania? We kunnen er voor zorgen. Vragen of wensen hierover? Stuur ons een e-mail.

Ontevreden of klachten?

Waar mensen werken kunnen fouten worden gemaakt. Heel soms gaat er iets verkeerd, maar dat lossen we graag op. Klachten, kritische opmerkingen en suggesties hoe het beter kan, zijn altijd welkom!
Niemand is perfect, maar we doen ons best!

Heeft u klachten over de reis of bent u ontevreden over uw vakantieverblijf, uw camper of motor dan dient u dit direct te melden aan de receptie van uw accommodatie of bij de verhuurder. Is er niemand aanwezig of wordt de klacht volgens u niet naar behoren opgelost, neemt u dan direct vanaf uw vakantiebestemming telefonisch of per e-mail contact op met ons hoofdkantoor in Nederland. Het telefoonnummer van Arvy staat vermeld op uw reisbescheiden.

Deze handelwijze is absoluut noodzakelijk omdat Arvy op het moment dat u uw klacht kenbaar maakt, meestal direct iets kan doen om uw klacht op te lossen. Achteraf, na thuiskomst is het natuurlijk niet meer mogelijk om problemen op te lossen. Klachten die op de bestemming niet zijn gemeld, worden in Nederland niet in behandeling genomen.

Na uw vakantie een klacht indienen kan ook schriftelijk of per e-mail, voorzien van een motivatie, tot 72 uur na terugkomst. Arvy zal hierbij uw klacht in behandeling nemen en binnen 15 werkdagen met een passend antwoord komen. Indien uw klacht ook ten tijde van de reis had kunnen worden opgelost, kan Arvy geen compensatie meer bieden.

Voorkom problemen

- Accepteer geen camper met gebreken, of die niet voldoende schoon is
- Controleer voor vertrek of alles aanwezig is en laat eventuele beschadigingen noteren
- Meld storingen of klachten z.s.m. bij de verhuurder. Zo kan er een oplossing worden geboden
- Informeer Arvy en uw verhuurder voordat u besluiten neemt met ingrijpende financiële gevolgen.
  Arvy noch de verhuurders aanvaarden schadeclaims voor eigenmachtige wijzigingen van de afspraken.

Kan ik Arvy bezoeken?

Ja, dat kan maar alleen op afspraak. We nemen graag de tijd voor u.

Ons adres:

Marie van Eijsden Vinkstraat 243
3066 JB Rotterdam